Techniek       Technologie
Technologie
Brainstorm Internet ontwikkelt haar sites met de laatste Microsoft technologie. Microsoft is de laatste jaren een grote speler geworden in webland. Uw organisatie kan dus profiteren van state of the art technologie.  
 
 
 
  
Webserver Microsoft IIS 7.0 
Internet Information Services 7.0 in Windows Server 2008 biedt een veilig beheerbaar webplatform voor het op betrouwbare wijze hosten van geavanceerde webapplicaties en webservices. Draait zowel ASP.NET- als PHP-webapplicaties op dezelfde server.
 
 
 

Framework ASP.NET 3.5
ASP.NET is een webapplicatie-framework dat ondersteunt bij het bouwen van aantrekkelijke, geïntegreerde en op standaarden gebaseerde weboplossingen. ASP.NET geeft een rijke set direct bruikbare features en controls met integratie van databases, webservices en rijke internetapplicaties.
 
 
 
SQL server 2008
SQL Server is een complete database-engine die het grootste gebruiksgemak en beheerbaarheid biedt voor het draaien van high performance webapplicaties. Maak eenvoudig data-enabled webapplicaties met SQL Server's ondersteuning van LINQ, Entity Data Model en ADO.NET.