Wat we doen       Hosting
Kwaliteits hosting
Met webhosting via Brainstorm Internet is uw site maximaal bereikbaar. U wilt dat uw website 24 uur per dag bereikbaar is en dat e-mail altijd werkt. Wij zijn partner van 3 vooraanstaande hostingpartijen in Nederland en België en nemen u de administratieve rompslomp uit handen.


Service in hosting
Brainstorm internet is partner voor u op het gebied van:
 
  • Vastleggen of verhuizen van domeinnamen 
  • Doorlinken van domeinnamen van externe hostingproviders
  • Afsluiten van hostingabonnementen
  • Inrichting van hostingruimte
  • Begeleiding van emailtrajecten 
 

Maximale bereikbaarheid
U heeft de zekerheid dat uw website(s) permanent online zijn:
 
  • 99,9% uptime van uw website(s)
  • Virusscanning
  • Dagelijkse backups van bestanden én databases
  • 24/7 monitoringsoftware
 
 

Onze hostingpartners 
Dankzij een zorgvuldige keuze van hostingpartners, kunnen wij voor elke situatie een betrouwbare en betaalbare oplossing bieden. Afhankelijk van het project wordt gekozen voor een passende oplossing. Hostingpartners:

 
 
IS opereert meer dan 10 jaar in de markt van webhosting diensten en specifieke server oplossingen. Inmiddels is hun service bekend bij meer dan 20.000 klanten. Met 80 medewerkers is IS één van de eerste Microsoft Gold Certified Partners in Europa.
 
 
 
Combell, sinds 1999 actief op het internet, is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende hostingbedrijven van de Benelux. 25.000 tevreden klanten, 60.000 domeinnamen en 800 servers in beheer. Combell is ook trots bezitter van een ISO 9001:2000 certificaat en is Microsoft Gold Certified Partner.
Yourhosting in Zwolle is een klantvriendelijk en dynamisch bedrijf met 30 medewerkers en ruim 38.000 klanten. Voor de tweede keer werd Yourhosting in een onderzoek van TNS Nipo in opdracht van Sprout, gekozen tot beste hosting provider van Nederland. YourHosting scoorde in de sector ICT het hoogst op het gebied van tijdplanning, budgetbewaking, prijs/kwaliteitverhouding en onafhankelijkheid van advies. 

 

 

 

Ontzorgen 
In de praktijk komen wij regelmatig tegen dat organisaties meerdere domeinnamen en/of meerdere hostingpakketten bij verschillende providers hebben. Dat kan verwarrend en (te) duur zijn. Veranderingen daarin kunnen moeizame trajecten zijn. We hebben uitgebreide ervaring in het vastleggen of verhuizen van hosting én e-mail.