Meertaligheid
Voor veel organisaties beperkt het werkgebied zich niet tot Nederland. Het is dan ook goed te weten dat taal geen barrière is bij Brainstorm Internet. Wij kunnen zorgen dat teksten voor uw website(s) en drukwerk binnen 48 uur vertaald zijn.        
 
 
Hooggekwalificeerde vertalers
De vertaling wordt verzorgd door een ISO-gekwalificeerde organisatie van meer dan 550 vertalers. Alle vertalers en redacteuren zijn ervaren in de gevraagde taal en hebben deze taal als moedertaal, wat een waarborg is voor kwaliteit en culturele nauwkeurigheid.
 
 
Specialist in meertalige sites
Brainstorm Internet is specialist in meertalige websites. We hebben meerdere sites in gangbare talen Engels, Duits, Frans, maar ook Tsjechisch en Pools. Ook voor exotischer talen kunt u bij Brainstorm Internet terecht. U levert de oorspronkelijke teksten aan en wij maken een offerte. Meer dan 60 talen zijn beschikbaar.
 
 

Meertaligheid CMS
B-Content (CMS) ondersteunt meertaligheid. Zowel aan de kant van de website, als in het beheerdersgedeelte. Voor het beheerdersgedeelte zijn meer dan 30 talen beschikbaar. Ideaal voor organisaties die multinationaal werken. Eén systeem, waarbinnen iedere internationale vestiging haar site of gedeelte van de site kan beheren.